Personvernerklæring

Hvem vi er:
Vår nettstedsadresse er: https://www.recoverybook.no Recoverybook.no er en del av Angvik IKT som tar ditt personvern på alvor. Denne erklæringen er gjeldende for Angvik IKT, heretter kalt «vi».

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn:
For at vi skal kunne levere produktet du kjøper trenger vi navn, adresse, telefonnummer og epostadresse. Dette for å sørge for at produktet leveres til riktig plass, og for at vi skal kunne sende deg ordrebrekreftelse eller komme i kontakt med deg ved feil i forbindelse med levering. Vi benytter Posten Norge som distributør av bøkene. De personopplysninger som benyttes i dette tilfellet er navn og adresse.

Ved betaling av ordren via vår webside vil vår betalingspartner, Stripe, ha behov for informasjon relatert til ditt betalingskort, men kun så lenge det er nødvendig for å fullføre transaksjonen. Når du betaler ordren med kort vil betalingsopplysningene og kortopplysninger behandles av Stripe. Stripe gir en trygg og sikker måte å handle på – og benytter næringens strengeste krav til sikkerhet. Stripe er en PCI Level 1 Service Provider. Les mer om Stripe her.

Vi har aldri tilgang til sensitive opplysninger for betalingskortet brukt ved betaling. Informasjonen sendes kryptert direkte til Stripe og er aldri innom vår server. Vi får kun en bekreftelse på at betalingen er godkjent så vi kan effektuere din bestilling.

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

Når besøkende sender inn forespørsler via vårt kontaktskjema på siden, lagres informasjonen gitt inn i kontaktskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon.

Markedsføring:
Med ditt samtykke kan vi sende deg tilbud om våre produkter, relevant informasjon og service knyttet til ditt kjøp til din epostadresse. Vi benytter tjenesten MailChimp for å sende ut epost. Informasjonen som lagres hos MailChimp er epostadresse og navn. MailChimp er sertifisert ihht Privacy Shield-avtalen mellom EU og USA. De følger dermed EU’s strenge reglement for behandling av personopplysninger.

Lagring av personopplysninger:
Opplysningene i forbindelse med din ordre lagres ihht bokføringsloven, det vil si at transaksjonsdata og kjøpshistorikk blir lagret i 5 år for å kunne ivareta dine rettigheter i forbindelse med garanti og reklamasjon. Etter 5 år vil kjøpshistorikk bli slettet eller anonymisert. Opplysningene basert på samtykke (tilbud, relevant informasjon og service) blir lagret frem til du trekker tilbake samtykket. Ta kontakt med oss på adressen nevnt nederst i dokumentet for å eventuelt trekke tilbake dette.

Cookies:
Recoverybook.no tar i bruk informasjonskapsler (cookies) på våre sider. Dette er i hovedsak informasjonskapsler fra Google Analytics – som er underlagt Google sin personvernserklæring – og vår leverandør av betalingsløsning Stripe. Det benyttes også informasjonskapsler i forbindelse med integrering av våre kontoer i sosiale medier (Facebook, Twitter og Instagram).

En informasjonskapsel, eller cookie, er en liten tekstfil som lastes ned og lagres på datamaskinen når man åpner en nettside. Informasjonskapselen kan for eksempel brukes for innloggingsdetaljer, eller registrere hvor brukeren beveger seg på nettstedet.

Informasjonskapsler kan være nyttig både for eieren og brukeren av et nettsted. Eieren av nettsiden kan tilpasse tjenesten ut fra informasjonen som lagres. For brukeren kan besøk på nettsiden oppleves mer brukervennlig og tilpasset.

Sikkerhet:
Vi har gode rutiner for å behandle og sikre dine personopplysninger. Dette blir lagret på sikre servere og vi har gode sikringstiltak for å unngå at uvedkommende får adgang til dataene. Du skal være trygg på at de opplysninger du oppgir til oss forblir hos oss og kun benyttes til de avtalte formål. Vi vil aldri dele, selge eller på noen annen måte utlevere personopplysninger til andre med mindre vi er rettslig forpliktet til dette.

Dine rettigheter:
Du har til en hver tid rett til å be om at opplysninger lagret om deg, som ikke omfattes av bokføringsloven, kan slettes. Ta da kontakt med oss på personvern@recoverybook.no for å be om dette. Du har også rett til å be om innsyn i hvilke opplysninger vi har lagret om deg, ta kontakt på samme epostadresse.

Du har rett til å klage på måten vi oppbevarer eller behandler dine opplysninger på. Dette gjøres til Datatilsynet. Vi håper likevel du tar kontakt med oss først så vi kan gjøre det vi kan for å rette opp i det du ønsker å klage på.

Copyright 2018