Kjøpsvilkår

Disse betingelsene gjelder alle kjøp gjennom recoverybook.no for privatpersoner. Det tas forbehold om endringer i vilkårene nevnt under.

Betaling
Når du handler på recoverybook.no kan du betale med bank eller kredittkort (Visa eller MasterCard). Recoverybook.no benytter Stripe som betalingsløsning. Stripe gir en trygg og sikker måte å handle på – og benytter næringens strengeste krav til sikkerhet. Stripe er en PCI Level 1 Service Provider. Les mer om Stripe her.

recoverybook.no har aldri tilgang til sensitive opplysninger for betalingskortet brukt ved betaling. Informasjonen sendes kryptert direkte til Stripe og er aldri innom vår server. Vi får kun en bekreftelse på at betalingen er godkjent så vi kan effektuere din bestilling.

Priser og forbehold
Alle priser er oppgitt i norske kroner (NOK) inkludert merverdiavgift. Vi gjør vårt beste for å oppgi korrekt og oppdatert informasjon på våre nettsider, men tar forbehold om at feil kan forekomme.

Frakt
Hos recoverybook.no er det fri frakt. Vi benytter oss av Posten Norge for distribusjon. Normal leveringstid er 2-5 virkedager.

Angrerett og retur
Angrerettloven gir forbruker rett til å angre kjøpet ved å melde fra til selger senest 14 dager etter at forbrukeren mottok varen. Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Returkostnadene bæres av kjøper. Ta kontakt via kontaktskjema dersom du ønsker å benytte angreretten.

Reklamasjon
Melding om feil og mangler ved produktene skal varsles snarest mulig. Ta kontakt via kontaktskjema

Hvem kan bestille?
For å bestille på recoverybook.no må du være fylt 18 år. Er du under 18 år kreves det fullmakt fra foresatte. Ta kontakt via kontaktskjema.

recoverybook.no er begrenset til privatkunder i Norge. For bedrifter, organisasjoner eller kunder utenfor Norge – vennligst ta kontakt via kontaktskjema så behandler vi saken din individuelt.

Personvern
Når du handler hos recoverybook.no oppbevarer vi navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg samt kunne gi deg nødvendig informasjon. Vi oppbevarer ikke kortdata.

recoverybook.no følger Personopplysningsloven. Les mer om på vår personvernerklæring

Samtykke kunde
Som kunde hos recoverybook.no samtykker du i at recoverybook.no kan sende deg tilbud og nyheter via e-post, telefon og brev. Personopplysninger vil kun bli benyttet av recoverybook.no for å kunne gi deg personlige tilbud og økt service. recoverybook.no er ansvarlig for behandling og oppbevaring av opplysningene i samsvar med Personopplysningsloven. Dersom du ikke ønsker informasjon via noen av kanalene, vennligst ta kontakt via kontaktskjema.

Recoverybook.no er en del av Angvik IKT, Orgnr: 917613893

1.0

 

Copyright 2018